Een Camping met 4 sterren voor een aangename vakantie

Comfortabel kamperen in het heuvelland van Zuid-Limburg

De Puthof is een boerderijcamping met alle comfort van een 4 sterren camping. Het terrein is lichtglooiend. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en onderling afgescheiden door een haag. Alle kampeerplaatsen zijn aan de randen van de camping gecreëerd met een vrij uitzicht op het terrein. Op verschillende plaatsen op de camping is verlichting, laag opgesteld, waardoor u in het donker wel kunt zien, maar er geen last van heeft. De parkeerplaats en de bestrating op de camping zijn verhard.

Prima voorzieningen 

Iedere kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektra. Op het campingterrein zijn volop stopcontacten aanwezig en u kunt gebruik maken van onze WIFI (gratis).
Daarnaast zijn er open en overdekte afwasplaatsen, stortplaats voor chemisch toilet en overdekte fietsenberging. De sanitaire voorzieningen zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden. In de sanitaire ruimte is een wasmachine, centrifuge en ruime koelkast aanwezig. Op het campingterrein vindt u een jeu de boulesbaan en speeltoestellen voor de kinderen.

Comfort plaatsen

Onze camping beschikt ook over een aantal comfort plaatsen.
Deze plaatsen zijn ruimer, hebben een
eigen waterafvoer en meer ampere stroom.
Vraag naar deze plaatsen bij
de reservering!!!

De camping is open van 29 maart tot 1 november.


Gelinkte bestanden