Luxe vakantie appartement voor 2 tot 6 personen

Wij beschikken over 7 luxe niet-rokers appartementen met zonneterras, dus u bent het hele jaar door welkom bij ons in het heuvelland van Zuid-Limburg.

De appartementen vormen een vast onderdeel van de boerderij. Deze 7 luxe 2-6 persoons vakantie appartementen zijn geïntegreerd in een van de monumentale bijgebouwen van De Puthof. In één van de appartementen zijn alle ruimtes gelijkvloers.
De voorzijde van De Puthof biedt een fraai uitzicht op de imposante binnenplaats. Ieder appartement heeft een eigen terras dat uitziet op de camping.

Comfortabel ingericht 

De appartementen zijn ruim en sfeervol modern ingericht. De zitkamer is sfeervol ingericht en behaaglijk verwarmd door vloerverwarming. In elk appartement is een digitale televisie/radio aanwezig. U kunt gebruik maken van onze WIFI (gratis). De keuken is volledig ingericht (afwasmachine, oven/magnetron, koffiezetapparaat (filter), koelkast en gasfornuis) en er zijn 2 of 3 slaapkamers, badkamer en 2 toiletten. Een ideale accommodatie om het hele jaar door in te vertoeven.
Het is tevens mogelijk om uw elektrische auto op te laden (met laadpas) bij de laadpaal op de parkeerplaats.

 

Gelinkte bestanden