Het mooiste stukje Heuvelland in Zuid-Limburg

Reijmerstok ligt midden in het Heuvelland bij Gulpen en Wittem, tussen Eijsden en Vaals en biedt alles wat Limburg zo uniek maakt binnen een straal van circa 20 km!

Denkt u hierbij aan de kleurrijke begroeide heuvels, akkervelden, weilanden, mergelland, mooie dalen, bossen, vakwerkhuizen en allerlei bourgondische gelegenheden die u in de directe omgeving aantreft. Riviertjes zoals de, prachtig door dalen meanderende, Gulp en de Geul leveren unieke plaatjes op. Imposante mergelgrotten en heuvels zijn op loop- en fietsafstand te bereiken.

Cultuur om de hoek 

Zuid-Limburg staat bekend om zijn vele karakteristieke kastelen, boerderijen en kerken. Een concentratie daarvan treft u aan in de directie omgeving van Reijmerstok. Ook verschillende beeldende kunstenaars hebben zich daar gevestigd. Een indrukwekkend uitvloeisel hiervan zijn de 'Poorten van Reijmerstok' dat om de 2 jaar op 2e Pinksterdag wordt georganiseerd. Zo'n 60 beeldende kunstenaars uit de omgeving exposeren dan hun werk. Een 3 km lange wandeltocht leidt langs zo'n 25 locaties (binnenplaatsen) in Reijmerstok. De start van deze fantastische wandeling is bij De Puthof.